كار آفرینی درباره پروژه نوشابه غیر گازدار

دسته بندی تولیدی
فرمت فایل doc
حجم فایل 12 کیلو بایت
تعداد صفحات 24
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

*كار آفرینی درباره پروژه نوشابه غیر گازدار*

مقدمه

– نوع محصول:

نوع محصول كارخانه عبارتست از انواع نوشابه بدون گاز به صورت آبمیوه جات به غلظت 14-10 درجه بریكس كه از كنسانتره به غلظت 70-60 درجه بریكس بازسازی شده و در بطری های نوشابه به ظرفیت 285 سی سی و با درب طشتكی بسته بندی خواهد شد.

بطری مذبور دارای ارتفاع 240 میلیمتر و قطر 57 میلیمتر است و بر روی آن بر چسب مربوطه به ابعاد 80*200 میلیمتر چشبانده خواهد شد.

آبمیوه تولیدی با استفاده از كنسانتره پرتقال، سیب و انگور و به صورت آب این میوه جات تهیه می گردد و در مورد آب پرتقال بر اساس نوع كنسانتره مصرفی تهیه آن تا بریكس 7 نیز معمول است.

– ظرفیت تولیدی و مدت زمان كار كارخانه:

ظرفیت تولید سالانه كارخانه در حدود 2000 تن آبمیوه و معادل 2000000 لیتر است كه با توجه به ظرفیت بطری ها و با در نظر گرفتن ضایعات و غیره كلاً در حدود 7 میلیون بطری 285 سی سی آب میوه خواهد شد كه شامل موارد زیر است:

نام محصول

تعداد بطری

ظرفیت(سی سی)

ظرفیت(لیتر)

آب پرتقال

3.000.000

285

857.000

آب سیب

2.500.000

285

713.000

آب انگور

1.500.000

285

430.000

مدت زمان كار كارخانه با توجه به تعطیات و غیره عملاً 250 روز كاری و در یك شیفت كار 8 ساعته در نظر گرفته می شود.

به این ترتیب ظرفیت تولید روزانه كارخانه 28000 بطری كه معادل 4000 بطری در ساعت و بالاخره 68 بطری در دقیقه می باشد.

– میزان مواد اولیه مورد نیاز كارخانه:

مواد اولیه مورد نیاز كارخانه شامل كنسانتره پرتقال، سیب و انگور، شكر، بطری، كارتن و برچسب مربوطه می باشد.

با توجه به نسبت اختلاط كنسانتره و آب به نسبت یك قسمت كنسانتره و 5 قسمت آب در مورد سیب و انگور و یك قسمت كنسانتره و 6 قسمت آب در مورد كنسانتره پرتقال، عملاً میزان كنسانتره مورد نیاز جهت تولید به شرح زیر است:

ردیف

نام ماده مورد نیاز

مقدار

1

كنسانتره پرتقال

143 تن

2

كنسانتره سیب

143 تن

3

كنسانتره انگور

86 تن

4

شكر بر مبنای 10-5% در صورت مصرف برای آب پرتقال

50 تن

5

بطری 285 سی سی

7 میلیون بطری

6

برچسب

7 میلیون عدد

7

كارتن 24 عددی

300.000عدد

آشنایی جزیی در مورد كار كارخانه

– روش كار و نحوه فرآیند:

عملیات بازسازی یا Reconstitution جهت تولید آبمیوه با فزودن آب به كنسانتره و رساندن بریكس كنسانتره از حدود 65 درجه به 12 درجه انجام می شود و در این سیستم چنانچه كنسانتره در شرایط استاندارد تهیه شده باشد عملاً نیازی به اضافه كردن مواد افزودنی برای بهبود طعم و شیرینی آبمیوه نیست. لیكن با توجه به نوع پرتقال ایران و ترشی مربوطه افزودن شكر به آب پرتقال تا میزان 10% جهت بعبود طعم و مزه قابل انجام است. این عملیات شامل مراحل زیر است:

1-نگهداری كنسانتره مصرفی:

كنسانتره معمولاً در گالن های پلاستیكی 120 كیلوئی به كارخانه تحویل می گردد و از آنجائیكه این بشكه ها معمولاً به كارخانه سازنده كنسانتره برگردانده می شود، لذا كارخانه باید حداقل برای مصرف یك هفته كنسانتره مورد نیاز مجهز به مخازن استیل نگهداری به ظرفیت هر كدام در حدود 4000 لیتر باشد.

2-بازسازی آبمیوه از كنسانتره

در این مرحله كنسانتره با 6-5 برابر خود آب مخلوط و به غلظت مورد نظر می رسد.

این عملیات در دستگاه بازسازی كه شامل 2 مخزن استیل است انجام می شود كه دو مخزن تحتانی به صورت دو جداره و مجهز به همزن با دور سریع و محزن فوقانی جهت ذخیره آبمیوه بازسازی شده می باشد.

در مخازن تحتانی ابتدا آب وارد شده و گرم می شود و سپس كنسانتره به داخل مخزن پمپ می گردد و عمل اختلاط توسط همزن با دور خیلی سریع انجام می شود. عملیات افزورن و اختلاط شكر به آبمیوه نیز در این مرحله انجام می گیرد.

3-پاستوریزاسیون آبمیوه:

جهت تولید آبمیوه سالم و قابل نگهداری كه دارای عمر مفید (SHELF_LIFE) بالا باشد می بایستی با انجام عملیات حرارتی در حداقل زمان ممكن كلیه میكرو ارگانیسم‌های احتمالی در آن را از بین برد كه این عمل توسط دستگاه پاستوریزاتور از نوع فلاش FLASH- PASTEURIZER انجام می شود.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.